Register    Login    Forum    FAQ    PinSimDB.org

Board index » Welcome to GoPinball » General Discussion




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Please need your Help! I can't "insert coins", so no game :s
 Post Posted: Fri Jun 07, 2013 10:45 am 
Offline

Joined: Thu Jun 06, 2013 10:44 am
Posts: 1
Hi everyone! :)

I need your help folks, but i don't really know if i'm in the good topic, but it worth the try.
To make this simple, when I launch the game (for example Indiana Jones) everything work proper good, but when it comes to "insert coins" to make the party start, i can't and therefoe no game. :shock:

Normally we have to press the "5" button. I tried: but no results.
So i switched the configuration to use the "5" on the numerical keyboard (the one with all the numbers), still the same problem.

So, I'm asking for your help as I don't really know what to do next.
Don't know if it's a software bug or it comes from my keyboard... I first thought that it could have come from one of the game I last installed (Fifa 12), as it might have change the config... but to be honest, I don't really see how this could be.

So there it is, I'm just a beginner in this game and sorry in advance if my english is not proper good.

Hope You could help me to fix this :) feel free to ask questions if I wasn't clear enough :oops:

Thanks in advance! :)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please need your Help! I can't "insert coins", so no gam
 Post Posted: Sat Jun 08, 2013 11:59 am 
Offline

Joined: Thu Apr 11, 2013 8:22 pm
Posts: 103
Location: Michigan USA
Sometimes this happens to me as well......try this....once table is loaded....close it then reload it....usually fixes it for me...hope this helps!

_________________

Playing pinball everyday will turn you into a pinhead!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please need your Help! I can't "insert coins", so no gam
 Post Posted: Mon Jun 17, 2013 8:29 am 
Offline

Joined: Fri Apr 05, 2013 2:33 pm
Posts: 146
Location: Brazil
Try right-clicking on FuturePinball.exe and selecting "Run as administrator", maybe that helps.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please need your Help! I can't "insert coins", so no gam
 Post Posted: Mon Jun 17, 2013 10:54 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jul 04, 2011 8:44 am
Posts: 371
Location: Germany, Bavaria
rightclick on exe . compatibility mode- WinXP SP3


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please need your Help! I can't "insert coins", so no gam
 Post Posted: Mon Jun 17, 2013 3:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 17, 2013 6:49 pm
Posts: 135
Location: North West England
tio_italo wrote:
Try right-clicking on FuturePinball.exe and selecting "Run as administrator", maybe that helps.


That's what fixed my problem when I first started, run it as an administrator. :)

_________________
Tables played in real life:
Terminator 2- hi score 18,264,580
Stern-Spiderman- hi score 47,528,070
Iron Man- Hi score 5,468,580
No Fear- dangerous sports- hi score 427,???,470
AC/DC- Hi-score 20,637,720


Image


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Board index » Welcome to GoPinball » General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron